INGREDIENTS
•4
ous
•250 grams de sucre
•2
iogurts
de 125g
•½
brick
petit
de nata líquida
•50
ml d’oli
d'oliva suau
•250
grams
de farina
•1
sobre de llevat
•Fruita del temps trocejada
Es baten els ingredients en l'ordre de presentació fent especial atenció a que el sucre quedi perfectament disolt abans d'afegir la farina tamisada. Si es vol s'afegeix frutia trocejada del temps. Es posta al forn a 210ºC uns 30 minuts (o fins que surti el ganivet sec)
Variants: es pot anar variant la fruita, el gust del iogurt (maduixa, natural, etc) o posar espècies (vainilla amb maduixa, canela amb poma, gingebre amb pera, per exemple). Jo he fet versions integrals o amb sucré moré enlloc del refinat, nata de soja enlloc de nata o farina d'espelta. S'ha de tenir en compte que amb la farina integral no puja tant i que el sucre integral, si no és de gra fi, s'ha de barrejar millor per a que es disolgui (si no correm el risc que el pastís quedi com una pedra)
No hay comentarios:
Publicar un comentario