sábado, 5 de marzo de 2016

Coc de iogurt i fruita

INGREDIENTS

4 ous
250 grams de sucre
2 iogurts de 125g
½ brick petit de nata líquida
50 ml d’oli d'oliva suau
250 grams de farina
1 sobre de llevat
Fruita del temps trocejada


Es baten els ingredients en l'ordre de presentació fent especial atenció a que el sucre quedi perfectament disolt abans d'afegir la farina tamisada. Si es vol s'afegeix frutia trocejada del temps. Es posta al forn a 210ºC uns 30 minuts (o fins que surti el ganivet sec)

Variants: es pot anar variant la fruita, el gust del iogurt (maduixa, natural, etc) o posar espècies (vainilla amb maduixa, canela amb poma, gingebre amb pera, per exemple). Jo he fet versions integrals  o amb sucré moré enlloc del refinat, nata de soja enlloc de nata o farina d'espelta. S'ha de tenir en compte que amb la farina integral no puja tant i que el sucre integral, si no és de gra fi, s'ha de barrejar millor per a que es disolgui (si no correm el risc que el pastís quedi com una pedra)

No hay comentarios: