jueves, 14 de febrero de 2008

Coc d'avellana d'Ulldemolins

Es van batent els ingredients amb el següent ordre;
  • 4 ous
  • 1 iogurt grec de 125g
  • 1 iogurt d'oli de girasol
  • 2 iogurts de sucre; no afegir la farina fins que no estigui perfectament dissolt
  • 2 iogurts de farina
  • 1 sobre de Royal
  • 2 iogurts d'avellana de Reus mòlta
Es posa en un motlle rodó engreixat amb margarina, es col.loca sobre la reixa del forn a posició mitja, amb el forn encès a dalt i a baix a 200ºC fins que la punta del ganivet surti seca.
Un cop fred es pot empolsar amb sucre glass

VERSIÓ II (més sec): 6 ous, 150gr de sucre, 150gr de farina, 1 sobre de llevat, 350gr d'avellana ben móltes. Barrejar en aquest ordre i idem intruccions de cocció.


No hay comentarios: